بعد از رابطه پرخطر چه کنیم

رابطه پرخطر

بعد از رابطه پرخطر چه کنیم؟ استفاده از تجربه و تخصص مشاور ماما بعد از انجام یک رابطه پرخطر می تواند بزرگ ترین نعمت زندگی یعنی سلامتی شما را حفظ کند. بنابراین چنانچه نیازمند مشاوره تخصصی و فوری در زمینه اقدامات لازم بعد از رابطه پرخطر هستید، مرکز ابوریحان طوس با همکاری خانم الهام صباغ با تجربه بیش از 18 سال مشاوره تخصصی مامایی، آماده خدمتگذاری به صورت شبانه روزی به شما عزیزان است.

تنها کافی است همین حالا با شماره ما تماس گرفته و نسبت به تعیین وقت مشاوره اقدام نمایید.

چگونه می توانم به مرکز خدمات پزشکی و پرستاری ابوریحان طوس اعتماد کنم؟
مجوز
مجوز رسمی

مرکز مشاوره و ارائه مرقبتهای پرستاری در منزل ابوریحان طوس دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت و درمان کشور است. فعالیتهای این مرکز زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد.

پاسخگویی
پاسخگویی 24 ساعته

فعالیت های مرکز ابوریحان طوس به صورت شبانه روزی می باشد. همه عزیزان در سراسر کشور می توانند تنها با یک تماس به خدمات مشاوره پزشکی مامایی دسترسی فوری داشته باشند.

سابقه
سابقه درخشان

این مرکز فعالیت های خود را از سال 1396 در شهر مشهد آغاز نموده و تا به امروز توانسته با عنایت پروردگار و لطف شما عزیزان، رضایت حداکثری بسیاری از افراد را جلب نماید.

بعد از رابطه پرخطر چه کنیم

بعد انجام یک رابطه محافظت نشده یا پرخطر که می تواند به دلایل مختلفی صورت گرفته باشد، ابتدا باید به دو سوال مهم پاسخ دهید تا به جواب درست این سوال که بعد از رابطه پرخطر چه کنیم، رسید.

  • اول اینکه اگر رابطه جنسی شما با شریک عاطفی خود و در چهارچوب امن خانواده بوده و از سلامت جنسی طرفین اطمینان دارید و اکنون نگران بارداری ناخواسته هستید، باید اقدامات مربوط به آن را فورا انجام دهید. به همین جهت شما را به مطالعه این مقاله با عنوان ” بعد از رابطه چه کنیم باردار نشویم ” جلب می نمایم.
    اما به طور خلاصه مهم ترین نکات جلوگیری از بارداری ناخواسته مصرف قرص ضد بارداری اورژانسی تا نهایت 72 ساعت پس از رابطه محافظت نشده است. درصورتی که امکان دسترسی به قرص اورژانسی لوونورژسترل را نداشتید می توان از قرص های ضد بارداری LD و HD به تعداد بیشتر طبق نظر پزشک استفاده کنید. همچنین استفاده و قراردادن IUD از دیگر روش های پیشگیری از بارداری بعد از رابطه محافظت نشده است که تا 5 روز بعد از رابطه جنسی همچنان تاثیر گذاری خوبی دارد.

 

  • اما اگر رابطه شما بدون درنظر گرفتن مسائل بهداشتی و عدم شناخت نسبت به سلامت جنسی فرد مقابل صورت گرفته باشد (داشتن رابطه پرخطر)، باید علاوه بر انجام اقدامات ضروری در جلوگیری از بارداری اورژانسی که در بالا ذکر شد، به اقدامات مربوط به شناسایی و پیشگیری از بیماری های مقاربتی در رابطه پرخطر نیز توجه نمایید.بیماری های مقاربتی می تواند در قالب هپاتیت، ایدز (HIV)، تبخال یا زگیل تناسلی، سیفلیس، سوزاک‌، کلامیدیا و غیره رخ دهد. بنابراین انجام آزمایش تشخیص بیماری های مقاربتی (STD) و نیز مصرف برخی داروها زیرنظر پزشک جهت جلوگیری از ایدز و هپاتیت یکی از اقدامات فوری و ضروری است. توصیه می شود چنانچه نیاز به مشاوره بعد از رابطه جنسی پر خطر دارید حتما از یک فرد متخصص در این زمینه کمک بگیرید. مرکز ابوریحان طوس با همکاری مشاور ماما خانم الهام صباغ آماده مشاوره شبانه روزی به شما عزیزان است.

 

اگر رابطه محافظت نشده داشتیم چه کنیم؟

درصورتی که رابطه محافظت نشده پرخطر بوده و بدون شناخت از سلامت جنسی طرف مقابل انجام شده باشد، بهتر است در ابتدا با پزشک یا مشاور ماما در این زمینه صحبت کنید. انجام اقدامات صحیح و فوری یکی از بالاترین اولویت ها را دارد که می توان از دانش مشاور ماما در این زمینه کمک بگیرید.

همچنین مراکز آزمایش رایگان ایدز و مراکز مشاوره بیماری های رفتاری می تواند به افراد کمک کند. در تمام شهرها، مراکز مشاوره بیماری رفتاری وجود دارد که امکان تست رایگان ایدز را فراهم کرده اند. البته اگر نگران حفظ حریم خصوصی خود هستید، می توان علت مراجعه جهت آزمایش ایدز را به صورت دقیق بیان نکرد و به طور کلی داشتن رابطه جنسی محافظت نشده یا فروفتن سرنگ آلوده و غیره را علت مراجعه و انجام تست ایدز بیان کرد.

پزشکان مراکز مشاوره بیماری های رفتاری برای تشخیص بیماری هپاتیت معمولا از آزمایش آنتی بادی و ایمونوگلوبین استفاده کرده و درصورت نیاز واکسن های مربوطه را تجویز می نمایند. همچنین برای تشخیص دقیق بیماری هایی همچون سوزاک، سیفلیس و بیماریهای مقاربتی نیز از آزمایش VDRL استفاده می شود.

آزمایش STD

 انجام آزمایش تشخیص بیماری های مقاربتی

بیماری‌های آمیزشی یا عفونت‌های قابل انتقال جنسی (sexually transmitted disease) که به اختصار (STD) نامیده می شود، نامی است برای بیماری‌های گوناگونی که از طریق انواع روش‌های آمیزش جنسی (آمیزش جنسی دهانی، مهبلی، مقعدی) انتقال پیدا می‌کنند. از آنجایی که بعد از رابطه پرخطر احتمال انتقال چنین بیماری هایی وجود دارد، لزوم انجام آزمایش تشخیص بیماری های مقاربتی (STD) ضروری به نظر می رسد.

بنابراین لازم است که بدانید دقیقا باید بعد از رابطه پرخطر چه کنیم. به همین جهت برای تشخیص و شناسایی بیماری STD می توان با مراجعه به پزشک و انجام آزمایشات مربوطه، سلامت جسمی خود را بررسی نمود.

در روش انجام آزمایش تشخیص بیماری های مقاربتی معمولا از نمونه گیری خون، نمونه‌گیری ادرار و مدفوع و یا نمونه گیری و کشت سلولی از ناحیه آلت تناسلی، واژن، دهانه رحم، مقعد و گلو در صورت نیاز  استفاده می شود.

مشاوره تلفنی و آنلاین (شبانه روزی)

همین حالا جهت مشاوره بعد از رابطه پرخطر با کارشناس مامایی تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.